HÅG Tribute kontorstol

Rh Logic kontorstol

Uslåelig komfort og eksklusivt design

HÅG Tribute representerer uslåelig komfort og eksklusivt design. Dette er høykvalitetsstoler som reagerer på hver eneste bevegelse, og gir utmerket støtte og balanse. Med sine avanserte funksjoner og egenskaper, og valg av overdådig skinn, vil det virke som en luksus å jobbe lenge.

HÅG Tribute inneholder signaturteknologien HÅG in Balance© , som muliggjør en jevn overgang fra aktiv til avslappet sittestilling, samtidig som den støtter kroppens bevegelser kontinuerlig og gir deg mer energi. Den har en banebrytende funksjon i hodehviler og øvre rygg som gir ideell støtte og intuitivt responderer når du lener deg tilbake. De flerfunksjonelle armlenene HÅG TiltDown™ er enkle å justere og gjør at du kan sitte nært bordet. Med et avansert og elegant utformet hjul på baksiden av ryggen, kan du tilpasse den integrerte korsryggstøtten på en jevn og behagelig måte.

Instruksjosfilm:

Spill av film som viser innstilling av stolen.

Finnes i 3 modeller,
Velg mellom understell og detaljer i sort eller polert aluminium
HÅG Tribute 9021 høy rygg
HÅG Tribute 9031 Høy rygg med nakkestøtte
HÅG Tribute 9073 Konferansestol med 4- eller 5-armet fot


Tilvalg:
Kleshenger, understell og detaljer i polert aluminium

Innstillinger:
HÅG in Balance (balansert flytende vippefunksjon)
Justering av setehøyde
Setedybderegulering
Regulerbar vippemotstand
15 eller 20cm løftehøyde
Armlener, med "Tilt Down" funksjon
Nakkestøtte.

Datablad:

Last ned Datablad
Last ned Brosjyre HÅG Tribute
Meta tekst: HÅG Tribute kontorstol, sjefstol, 24-timers stol, 24 timer stol, vaktstol, controller, kontroller, kontorstol bergen, kontor stol bergen, knotorstol, ergonomisk kontorstol,